Opening Kinderboekenweek

REIS MEE
De Kinderboeken week is weer volop begonnen op Wingerd en de hal is weer fantastisch versierd door de Versiergroep.
Vandaag, woensdag 2 oktober, zijn we met de bemanning en 113 enthousiaste passagiers van Wingerd Airlines begonnen aan een fantastische kinderboekenreis van 10 dagen!
Tijdens de vele tussenstops hebben de kinderen de mogelijkheid om een boek van thuis in de zwerfboekenkast in de hal te zetten maar er ook 1 uit te zoeken om op school of thuis te lezen.
We krijgen natuurlijk ook te maken met hevige  turbulentie en dit is een mooi moment voor de kinderen om zich op te maken voor de wedstrijd omtrent de Gouden griffel, Zilveren penseel en de voorleeswedstrijd. Donderdagmiddag 10 oktober maken wij d.m.v. een gezamenlijke activiteit hiervan de winnaars bekend.
Woensdag 9 oktober komt voor het bovenbouwcluster Govert Schilling; schrijver en wetenschapsjournalist  op het gebied van de sterrenkunde. Hij komt ons vast en zeker een interessante ochtend bezorgen.
Moeders én oma’s komen m.n. voor het onderbouwcluster voorlezen in onze leeshoek in de hal en de kinderen gaan natuurlijk zelf veel lezen, boekenposters maken, maar óók knutselen en andere leuke activiteiten doen rondom het thema : “REIS MEE!”
Vrijdag 11 oktober landen we in de Zandloper waar we een mooie voorstelling gaan beleven ter afsluiting van de Kinderboekenweek in combinatie met het Schoolfeest! “André Kuipers” is er ook en brengt waarschijnlijk zijn raket mee, hoe dat af loopt ziet u vrijdag! U bent van harte uitgenodigd om van 13:30uur tot 14:00uur hierbij aanwezig te zijn! Dus tot ziens op vrijdag 11 oktober in de Zandloper.
« Terug naar overzicht