Afstudeerstudent cluster onderbouw

Mijn naam is Sabine Tromp, 20 jaar oud, woonachtig in Deest en momenteel zit ik in het vierde jaar van de Pabo in Nijmegen. Dit jaar studeer ik af en daar hoort natuurlijk een LIO-stage bij. Die loop ik hier op Wingerd in groep 3/4. In de eerste maanden zul je mij alleen op woensdag zien, maar later in het schooljaar zal ik drie dagen in de week op Wingerd zijn: dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag is het mijn eigen ‘schooldag’, dus dan ben ik altijd op de Pabo.

In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op de Drutense hockeyvelden. Daarnaast houd ik van de wintersport, de programma’s ‘Wie is de mol?’, ‘Hello Goodbye’ en ‘Dream School’, een goed boek, de Top 2000 en natuurlijk het werken met kinderen. Tot slot onderneem ik graag dingen met vrienden en vriendinnen.

We gaan vast en zeker een fijn schooljaar tegemoet. Ik heb er zin in!

« Terug naar overzicht