Nieuwe leerkracht cluster bovenbouw!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marijke de Leeuw en per 11 november zal ik gaan starten als leerkracht in het bovenbouwcluster van Wingerd. Ik ben 40 jaar en woon samen met mijn man en kinderen (12 – 10 – 6 jaar) in Druten. In het verleden heb ik lesgegeven in het basisonderwijs en de afgelopen jaren ook in het volwassenonderwijs. In mijn vrije tijd ben ik druk met ons gezin, maar ik probeer ook vaak te gaan hardlopen, wandelen of buiten te zijn. Het liefste loop ik een ronde over de dijk, omdat het daar het hele jaar door zo’n mooie omgeving is! Op z’n tijd lees ik ook graag een boek of kijk ik heerlijk languit televisie. Hoewel ik geen echte Maas en Waler ben, ben ik er inmiddels wel aan gehecht geraakt en voel ik mij hier thuis. De komende weken zal ik al een aantal keer langskomen op school en vanaf 11 november zal ik 3 dagen in de week aanwezig zijn. Ik heb er zin in!

Graag tot snel!

Marijke de Leeuw

« Terug naar overzicht