Onze nieuwe intern begeleider stelt zich voor….

Graag wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Margriet Schöls en zal per 1 december aan Wingerd verbonden zijn als intern begeleider. Een mooie uitdaging in een voor mij weer nieuwe schoolomgeving.

Ik heb al heel wat jaren ervaring in het onderwijs. Zo ben ik 40 jaar geleden als juf begonnen bij de kleuters in groep 1-2. Door de jaren heen heb ik in alle groepen met plezier les gegeven op verschillende scholen in o.a. Tiel en Bemmel.

Na 25 jaar voor de klas heb ik ervoor gekozen om mijn ervaring als leerkracht, mijn opgedane kennis in het onderwijs, mijn expertise rondom zorgleerlingen mee te nemen in het coachen en begeleiden van leerkrachten als intern begeleider op meerdere scholen in de gemeente Lingewaard.

Ik vind het een uitdaging om de ervaring die ik daar inmiddels mee heb opgebouwd, mee te nemen en in te zetten bij de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden op Wingerd. Ik ben enthousiast om mijn nieuwe collega’s in teamverband te mogen komen versterken. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een fijne schooltijd voor jullie kinderen.

Ikzelf woon in Bemmel en ben getrouwd met Chris. Samen hebben we vier kinderen, die inmiddels allemaal het huis uit zijn. In mijn vrije tijd ben ik bezig met amateurtoneel, yoga en zodra het mooi weer is zitten mijn man en ik regelmatig op de fiets.

De komende weken zal ik alvast 1 dag in de week op Wingerd zijn. Ik heb enorm veel zin om te beginnen en hoop binnenkort persoonlijk met jullie kennis te maken.

Margriet Schöls

Intern begeleider

« Terug naar overzicht