Code Oranje! Koningsdag Bergharen

Koningsdag 2022 Bergharen, het is WEER feest!

100% kans op ouderwetse gezelligheid en de leukste activiteiten voor jong en oud. 

 

Op woensdag 27 april vieren we Koningsdag. Hoewel we terugkijken op een geslaagde speurtocht afgelopen jaar, staan we te springen om dit jaar weer ouderwets uit te pakken! Wees voorbereid op code Oranje! We hebben een leuk en uitgebreid feestprogramma georganiseerd op de vertrouwde locatie, de Zandloper en de Uitloper. Om 10.00 uur start ons programma met een feestelijke opening.

 

Optocht versierde fietsen

Versier jouw fiets en jezelf van top tot teen en fiets mee in de optocht! De tocht begint na de opening vanaf de Uitloper. De Burgemeester zal iedereen weer binnenhalen!

 

Activiteitenprogramma

Code Oranje! Wees voorbereid op de leukste activiteiten! Een pirouette op onze schaatsbaan, bump je tegenstander omver tijdens een potje bumpervoetbal of mik in de roos tijdens Arrow Battle. Voor alle kinderen is er weer van alles te doen. Wil je niets missen? Koop dan een stempelkaart (2,50 euro). Deze kaart brengt je tot 15.30 uur bij alle activiteiten. Lever de volle kaart in en je ontvangt van ons een snoepzak. Gedurende het programma is er een terras met muziek.

 

Singing Swinging Cupcakes

De twee zingende kokkinnen Kaatje Chocolaatje en Bella Caramella in heerlijk zoete kostuums, maken samen met de kinderen overheerlijke cupcakes. Houd jij van chocolade cupcakes of juist van een cupcake met kaneel en appel? Alleen al de geur van deze vers, aan tafel gebakken cupcakes is niet te missen.

Tijdens het zingen van liedjes worden de cupcakes samen met de kinderen gemaakt, ontworpen en versierd. Uiteraard mogen de papa’s en mama’s ook aanschuiven. Het zangduo wordt live begeleid en komt met een prachtige kookunit. De show start om 13.00 uur.

 

Meer informatie? 

We zien je graag op 27 april. Vooraf meer informatie?

www.oranjecomitebergharen.nl of volg ons op facebook of instagram.

« Terug naar overzicht