Introductie nieuw MR-lid oudergeleding

Mijn naam is Ilse van de Vondervoort, partner van John en de moeder van Xavi uit groep 6 in het bovenbouwcluster.

Ik ben zelf werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht en taalcoördinator op een school in Wijchen.

Sinds half september dit jaar ben ik toegetreden tot de MR op Wingerd. De reden voor mijn toetreding is dat ik het heel belangrijk vind om betrokken te zijn bij het beleid dat gevoerd wordt op school. Ik vind het de verantwoordelijkheid van de directeur, locatieleider, leerkrachten en ouders om er samen voor te zorgen dat de organisatie op school goed geregeld is en er een positief klimaat heerst zodat de kinderen een prettige en leerzame tijd op school kunnen hebben. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen door deel te nemen aan de MR.

Betrokken en participerende ouders zijn onmisbaar voor een school.  Daarom wil ik me de komende tijd graag inzetten om namens ouders in de MR mee te denken en advies te geven over het beleid van de school. Zodat we ervoor zorgen dat onze kinderen, het team van Wingerd en wij als ouders er samen het beste uithalen. Hiervoor heb ik ook uw stem nodig. Als u vragen, opmerkingen of adviezen heeft of informatie wilt omtrent de zaken die in de MR worden besproken, dan horen wij dat als oudergeleding graag!

Ik hoop op een prettige samenwerking.

Ilse van de Vondervoort
Winger.mr@kansenkleur.nl

« Terug naar overzicht