Sinterklaas op Wingerd

Op zaterdag 14 november komt Sinterklaas op een geheime locatie aan in Nederland. Dit jaar brengt de Sint ook weer een bezoek aan Wingerd.  

De Sint zal samen met twee Pieten Wingerd bezoeken op vrijdag 4 december. Maar voordat het zover is, mogen de kinderen hun schoen ook op Wingerd zetten. Op woensdag 25 november brengen alle kinderen hun schoen mee. Op donderdag 26 november zullen de kinderen als ze op school komen iets lekkers aantreffen in de gezette schoen.   

 Op vrijdag 4 december is op Wingerd het Sinterklaasfeest en gaat Sinterklaas bij alle groepen op bezoek. In de groepen 1 t/m 5 zal de Sint iets langer blijven, zodat de kinderen tijd hebben om gemaakte tekeningen te geven of op te treden voor de Sint. Daarnaast zal de Sint luisteren naar de gemaakte gedichten en zal Sint genieten van de surprises die worden uitgepakt in de groepen 5 t/m 8.  

Het team van Wingerd zal deze dag zorgen voor foto’s en filmpjes, zodat wij u als ouder er toch een beetje bij kunnen betrekken. De foto’s en filmpjes worden geplaatst onder de beveiligde code op de website.   

De kinderen nemen deze dag WEL fruit, brood en drinken mee naar school, maar krijgen daarnaast ook nog iets lekkers.  

Er zijn kinderen met verschillende allergieën op school, daardoor wordt het moeilijker om rekening te houden met deze allergieën 

We vragen ouders van de kinderen met een allergie in overleg met de leerkracht zelf iets passends te regelen voor de schoentraktatie en de pepernoten op 4 december. 

 

Op maandag 7 december zijn alle kinderen van Wingerd vrij. Op dinsdag 8 december zien we ze graag weer op school, cadeautjes mogen dan thuisblijven.


          Een fijne Sinterklaastijd allemaal! 

« Terug naar overzicht