Sinterklaasfeest op Wingerd

Op maandag 5 december brengt de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Voordat het zover is, mogen de kinderen hun schoen zetten.

Op maandag 21 november brengen alle kinderen een schoen mee. Op dinsdag 22 november zullen de kinderen als ze op school komen iets lekkers aantreffen in de gezette schoen.

Op maandag 5 december zijn alle ouders om 8.25 uur van harte welkom om Sinterklaas en zijn Pieten feestelijk te begroeten aan de buitenzijde van de hekken rond ons schoolplein.

Sinterklaas zal daarna in de hal worden ontvangen door alle leerlingen.

De groepen 1/2 en 3/4 gaan om beurt bij de Sint op bezoek in de pakjeskamer die speciaal voor hem is ingericht. De kinderen hebben tijd om gemaakte tekeningen te geven en om op te treden en zij mogen zelf een cadeau uitkiezen. Tijdens de Pietengymles kunnen de kinderen een Pietendiploma verdienen en in de klas is er nog een creatieve activiteit. In de groepen 5 t/m 8 worden de Sinterklaassurprises uitgepakt die al een week van tevoren worden tentoongesteld in de hal.

Het team van Wingerd zal deze dag zorgen voor foto’s en filmpjes. Deze worden onder de beveiligde code op de Wingerd website geplaatst.

De kinderen nemen deze dag wel fruit, brood en drinken mee naar school maar krijgen daarnaast ook wat strooigoed.

De school is om 14.00 uur uit en op dinsdag 6 december zijn alle kinderen van Wingerd vrij i.v.m. een studiedag van de leerkrachten.

Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaastijd toe!

« Terug naar overzicht