Uitnodiging voor de gratis online MediaMasters

Nieuwsbericht: Uitnodiging voor de gratis online MediaMasters ouderavond voor ouders wiens kinderen meedoen aan MediaMasters

NB: Dit is nieuw dit jaar! We organiseren in samenwerking met Family Factory op 10 november een online ouderavond. Alle scholen die meedoen aan MediaMasters, mogen deze gratis aanbieden aan de ouders van de leerlingen. 

Family Factory organiseert: MediaMasters ouderavond

Tijdens de Week van de Mediawijsheid doen de leerlingen van groep 6, 7 en 8 mee aan MediaMasters. Met deze serious game maken de kinderen spelenderwijs kennis met de kansen en gevaren van media. Omdat wij als school hier aan meedoen, mogen we [u/je] dit jaar een gratis digitale ouderavond aanbieden over mediaopvoeding op donderdag 10 november om 20:00 uur!

Het webinar wordt gegeven door Ingeborg Dijkstra (trainer bij Family Factory, opvoedkundige en leerkracht in het basisonderwijs). Aan de hand van thema’s waar de kinderen in MediaMasters mee te maken krijgen, neemt ze jou als opvoeder op een laagdrempelige wijze mee. Hoe ga je als ouder aan de slag met mediaopvoeding? Hoe weet je welke media geschikt zijn voor je kind en hoe kom je met elkaar tot goede afspraken? En dat TikTok: wat is dat nou precies? Bij deze vragen en meer staan we stil tijdens het webinar.

Meld je hier gratis aan: https://familyfactory.nu/family-factory-organiseert-mediamasters-ouderavond/

« Terug naar overzicht