Even voorstellen….

Ik ben Tjeerd Riewald,

Ik werk als vakleerkracht Sport bij Kans & Kleur. Aankomend jaar werk ik 3 dagen per week op de Paschalisschool in Wijchen en 1 dag bij jullie op de Wingerd. Voordat ik bij Kans & Kleur ging werken heb ik zo’n 10 jaar in Hilversum gewerkt als sport docent. Daar werkte ik 2 dagen op de MAVO en 3 in het speciaal onderwijs.

Voor mij is sporten niet alleen gezond, het is ook nog eens heel leuk! Ik geef graag gevarieerde lessen waarmee ik de leerlingen wil laten ervaren dat niet alleen het bewegen leuk is maar ook het leren van nieuwe vaardigheden.

In mij vrijetijd ga ik graag met mijn gezin op pad en ik ga graag mountainbiken of naar de golfbaan om ‘n balletje te slaan.

Niet alleen in de gymzaal loop ik in pak, ook op 23 mei 2023.

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Riewald

« Terug naar overzicht