Even voorstellen……….

Hoi allemaal,

Laten we even kennismaken! Mijn naam is Tess Honing. Ik ben 23 jaar oud en ik zal komend schooljaar op Wingerd komen werken. Ik zal maandag t/m vrijdag te vinden zijn op Wingerd.

Voordat ik met de pabo begon, heb ik de opleiding tot leidinggevende toerisme en recreatie afgerond. Tijdens deze studie ontdekte ik dat ik met kinderen wilde blijven werken en ben ik begonnen op de pabo in Nijmegen. Ik heb afgelopen jaren les mogen geven op meerdere scholen en in verschillende groepen. Zo heb ik bijvoorbeeld stage gelopen in Niftrik, Arnhem, Wijchen en ik heb zelfs een stage mogen lopen op Aruba en in het nieuwkomersonderwijs. Momenteel werk ik als invaller voor Kans en Kleur en werk ik af en toe in het weekend in een Grieks restaurant. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, uitjes met vrienden en familie en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn.

Mochten er vragen zijn, aarzel dan zeker niet en kom gerust even naar me toe.

Groetjes,

Tess Honing

« Terug naar overzicht