Pannenkoekdag 17 maart

Op 17 maart is het Nationale Pannenkoekdag. Nationale Pannenkoekdag wordt elk jaar gevierd op een vrijdag in maart. Het is dé dag waarop kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen. Voor het eerst zal ook Wingerd hieraan deelnemen. Op Wingerd zullen we met de kinderen van groep 7 pannenkoeken bakken voor de ouderen uit Bergharen. We doen dit dan ook in samenwerking met de dorpsondersteuners van Bergharen en met de hulp van een aantal ouders van groep 7.

De kinderen zullen binnenkort een uitnodiging maken voor een oudere bij hun in de omgeving waarvan ze denken dat hij of zij het leuk vindt om een pannenkoek te komen eten. Daarnaast mogen ze natuurlijk ook hun eigen opa en/of oma uitnodigen. Het restaurant in de trapzaal is op vrijdag 17 maart vanaf 12.00 uur tot 13.45 uur geopend voor de ouderen.

Omdat we alle kinderen willen laten meegenieten van de Pannenkoekdag zullen die dag alle kinderen één pannenkoek als lunch aangeboden krijgen. Meer informatie vindt u op de website: Over Pannenkoekdag

« Terug naar overzicht