Uitnodiging voor alle kinderen en ouders: Hernenfest 2024

Een gezellig familiefestival met gratis entree, professionele (live)muziek, een kinderkermis en dat alles op een sfeervol aangekleed terrein met foodtrucks… waar vind je dat nog? Op 8 juni in Hernen natuurlijk, want dan vindt het Hernenfest weer plaats! Dit festival is voor iedereen vrij toegankelijk. De organisatie nodigt alle kinderen van basisschool de Wingerd (en hun ouders) uit om langs te komen!

Muziek Het programma biedt alles voor jong en oud. We starten om 16.00 uur met de fijne muziek van showband Mixure Music. Aansluitend treedt tributeband Stones On Fire op voor een stevige dosis rock & roll. In de avond maakt DJ Maxx er weer een onvergetelijk feest van. Kinderkermis Ook aan de kleintjes is gedacht. Op de kermis hebben zij de grootste lol in de zweefmolen, autootjes, op de trampolines, bij het eendjes vissen, bij de schietsalon, de kop-van-jut of ze gaan hun uithoudingsvermogen testen op de spannende Wipe-Out attractie! Wie durft? De eerste paar ritjes voor de kermis krijg je voor niks! Bij de entree ontvangen kinderen namelijk gratis kermismuntjes. Daarnaast is er een schminker aanwezig om de kindersnoetjes om te toveren tot bijzondere kunstwerken.

Schietwedstrijd Ben jij de beste schutter van Maas en Waal? Laat je ‘skills’ zien tijdens de schietwedstrijd bij de schietkraam. Inschrijven kan vanaf 17.00 uur. Wij zijn benieuwd wie er met de wisselbeker naar huis gaat! Eten en drinken Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht! Je kunt je buik vullen bij één van de foodtrucks (met o.a. ijs, friet/snacks, Tiroler worst, poffertjes) of je dorst lessen aan de bar (ook speciaalbier!).

Volg ons voor het laatste nieuws: www.facebook.com/ Hernenfest www.instagram.com/Hernenfest

Wij kijken uit naar een super gezellige dag. Jij komt toch zeker ook? Tot dan!

« Terug naar overzicht